om great minority

Great Minority er en dansk medievirksomhed med speciale i repræsentation af minoriteter i medierne, der blev stiftet i 2018 af Signe Hartvig Daugaard.

Vi leverer professionelle video, rådgivning og undervisning med fokus på at skabe en bedre og bredere repræsentation af minoriteter.

Skriv endelig til os og book et uforpligtende møde om mulighederne for jeres virksomhed, projekt eller idé.

Signe Hartvig Daugaard

stifter, konceptudvikler, tilrettelægger og videojournalist


Jeg er uddannet TV- og medietilrettelægger fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og har flere års erfaring bag mig som videojournalist, tilrettelægger og konceptudvikler.


Idéen bag Great Minority kommer dels fra mine egne erfaringer, dels fra min interesse og passion for at arbejde med minoriteter. Selv er jeg født normalthørende, senere hørehæmmede, dernæst døv. I dag har jeg en elektronisk hørelse på begge øre (Cochlear Implant). Det har givet forståelse for, hvor vigtigt, det er at kunne identificere sig med nutidens mediebillede – og hvor svært det er med den alt for sparsomme repræsentation af minoriteter, der er i dag


Ina Rosdal

journalist, mangfoldighedskonsulent og kommunikationsrådgiver

Jeg er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, hvor jeg også har taget et diplomkursus i kommunikationsplanlægning.  

Før jeg begyndte i Great Minority Media, arbejdede jeg i DR. Her undersøgte jeg, hvordan journalister kan blive bedre til at fortælle historier med personer, der har en diagnose eller et handicap. På baggrund af undersøgelsen skrev jeg en håndbog med 10 gode råd, som jeg fik lov til at dele med alle uden for DR. Jeg har flere års erfaring med at udvikle læringsmaterialer, og nu glæder jeg mig til lære organisationer og virksomheder, hvordan de kan blive mere mangfoldige i deres journalistik eller kommunikation.

Niels Børge Feddersen

Personlig assistent

Jeg er i gang med en læreruddannelse. Fagligt interesserer jeg mig for visuel kommunikation og storytelling. For i et mediebillede, der hele tiden bevæger og udvikler sig, er det vigtigt at kunne fortælle historier på nye måder og så de bliver husket. Derfor elsker jeg at dykke ned i forskellige kommunikationsformer, særligt motion graphics. 

 

Som PA bliver Niels vores højrehånd og kommer til at assistere os med vores videoproduktioner og andre spændende projekter om minoriteter. 

 

Ved at klikke på "Accepter alle cookies" accepterer du lagring af cookies på din enhed for at forbedre webstedsnavigation, analysere brug af hjemmesiden og hjælpe med vores markedsføringsindsats. Se vores Privatlivspolitik for mere information..