services

videoproduktion

Great Minority producerer videoer, fra ide, over tilrettelæggelse til færdigt produkt. Vores speciale er kortfilm, portrætter og reportage, der skaber opmærksomhed og fremmer budskaber. 


Med vedvarende fokus på handicapområdet lægger vi vægt på at have minoriteter med ombord på vores projekter til rådgivning. Det gør vi for, at jeres kommunikation rammer det helt rigtige udtryk.


Vi har masser ideer og erfaring med videoproduktion, som redskab til at fange seernes opmærksomhed og sikre at jeres budskaber bliver hørt, hvad enten I er en forening, organisation eller virksomhed.


Så ønsker I at skabe opmærksomhed omkring jeres sag, produkt eller brand er video et rigtig effektivt medie, så tag endelig kontakt.


rådgivning  

Great Minority tilbyder konceptudvikling og rådgivning omkring jeres videoproduktion og kommunikation omkring minoriteter.

 

Måske mangler I sparring til en kampagne, der skal sætte nye perspektiver på en sag. Måske har I brug for rådgivning om kommunikationsindsatser og visuelle projekter. Eller måske har I en god idé, men svært ved at omsætte den til virkelighed. 


Great Minority fører jer sikkert og konstruktivt igennem processen med at definere videokoncepter, lægge kommunikationsplaner, udvikle ideer og gennemføre projekter med visuelle virkemidler i centrum.


undervisning

Vil I i gang med jeres egne videoproduktioner? Med en af vores video workshops eller en undervisningspakke får I alle de redskaber, I har brug for tilpasset til netop jeres behov og ønsker.


Alle kan være med - hvad end det er faguddannet personale, frivillige ildsjæle eller personer med særlige behov. Great Minority har stor erfaring med at indtænke tilgængelighed i undervisningen i den kreative proces og i det endelige produkt.


Great Minority tilbyder også workshops og undervisning omkring repræsentation af minoriteter i samfundet, mediebilledet eller i jeres virksomhed.


Great Minority er altid klar til at tage en uforpligtende snak om, hvordan vi kan bidrage til jeres arbejde med minoriteter – hvad enten det drejer sig om projekter, kommunikation eller begge dele.

kontakt
Ved at klikke på "Accepter alle cookies" accepterer du lagring af cookies på din enhed for at forbedre webstedsnavigation, analysere brug af hjemmesiden og hjælpe med vores markedsføringsindsats. Se vores Privatlivspolitik for mere information..