se video

CP-TV

Som et digitalt coronatiltag for CP Danmark udviklede Enactlab og Great Minority i sommeren 2020 TV-konceptet CP-TV. Via Facebook Live og dets interaktive muligheder, har CP-TV producerede indhold og sammenhold for personer med cerebral parese og deres pårørende. Siden opstarten er det blevet til mere end 30 live-udsendelser om alt fra kærlighed til handicapaktivisme.

Great Minority har, foruden at være konceptudvikler bag projektet sammen med Enactlab, også været tilrettelægger på alle udsendelserne.

Takket være midler fra Danske Handicaporganisationer fortsætter CP-TV i 2021, hvor der som en del af konceptet skal findes et fast korps af ildsjæle med CP, der fremadrettet skal drive CP-TV.

Enactlab og Great Minority vil i denne forbindelse afholde medietræningsworkshops for de fremtidige CP-TV-værter, -producere og -tilrettelæggere.

Alle udsendelser af CP-TV er tilgængelige via CP Danmarks Youtube- og Facebook-side.


Ved at klikke på "Accepter alle cookies" accepterer du lagring af cookies på din enhed for at forbedre webstedsnavigation, analysere brug af hjemmesiden og hjælpe med vores markedsføringsindsats. Se vores Privatlivspolitik for mere information..