se video

De Ukuelige // The FigHTERS

I 2017 producerede, instruerede og fotograferede Great Minority kortfilmen ’De Ukuelige’, der følger tre unge uganderes arbejde for at gøre en forskel for sig selv og andre med handicap i Uganda. Gennem deres historier og oplevelser giver ’De Ukuelige’ et ærligt billede af, hvordan det er at leve med et handicap i Uganda i dag.
 
Kortfilmen blev vist ved særforestillinger for et publikum af unge med og uden handicap i biografer over hele landet. Arrangementerne havde til formål at samle de unge til en debat om repræsentation og om, hvordan vi oplever unge med handicap i medierne.
 
De Ukuelige er desuden blevet vist til Døves Nordiske Kulturfestival, Danske Handicaporganisationers internationale seminar og i forbindelse med uddannelse af ungdomsledere i Dansk Ungdoms Fællesråd. Filmen fik liv igen i 2020 i forbindelse med Operations Dagsværks årlige indsamling, hvor midlerne gik til unge med handicap i Uganda.

Næste Projekt

Karikaturens ofre
Ved at klikke på "Accepter alle cookies" accepterer du lagring af cookies på din enhed for at forbedre webstedsnavigation, analysere brug af hjemmesiden og hjælpe med vores markedsføringsindsats. Se vores Privatlivspolitik for mere information..