iværksætterbootcamp

Danmark går glip af milliarder. - Så enkelt kan det formuleres. I Danmark har vi op mod 50.000 danskere, som både kan og vil arbejde. Desværre kan det være en stor udfordring at passe ind i rammerne på det ordinære arbejdsmarked. For et handicap kræver ofte både tålmodighed og fleksibilitet.  

I samarbejde med Enactlab og Dansk Handicap Forbund har Great Minority derfor startet Danmarks første iværksætterbootcamp for unge med handicap mellem 18-30 år, der vil løbe af stablen i efteråret 2021.  

Bootcampen vil netop fokusere på at udnytte dette kæmpepotentialet ved at bringe flere unge med handicap tættere på arbejdsmarkedet. For iværksætteri giver netop den fleksibilitet og plads som mange af disse unge har brug for.  

Gennem et 10-ugers kursusforløb vil deltagerne lære alt, hvad man har brug for at vide til at starte en virksomhed. Programmet vil bl.a. byde på:

  • Hvordan kan handicap have en økonomisk værdi i en virksomhed
  • Hvorfor store internationale virksomheder aktivt arbejder på at få ansat flere personer med handicap
  • Hvordan man kan vende handicap til en styrke bl.a. gennem branding og produktudvikling
  • Få gode råd af SoMe-eksperter og PR-billeder
  • Få udviklet din egen personlige forretningsplan

Undervejs vil der være oplæg fra prominente iværksættere og eksperter som bl.a. Mia Wagner, direktør for Nordic Female Founders, Palle Riismøller, direktør for Connect Danmark, Jacob Nossell, medstifter og kommunikationschef i Enactlab, og mange flere...

Tilmelding til bootcampen foregår gennem www.ivbootcamp.dk.

 

Projektet er støttet af Tuborgfondet.

Næste Projekt

universal design hub
Ved at klikke på "Accepter alle cookies" accepterer du lagring af cookies på din enhed for at forbedre webstedsnavigation, analysere brug af hjemmesiden og hjælpe med vores markedsføringsindsats. Se vores Privatlivspolitik for mere information..