Ung Med Høretab

Projektet Ung Med Høretab er forankret gennem Decibel, og består af en frivillig arbejdsgruppe bestående af syv unge i alderen 19-28 år og Decibel – Landsforeningen for børn og unge med høretab.  

 

Ungeuniverset giver de syv unge frie hænder til at udvikle og producere indhold i form af videoklip, fotos og tekster om deres egen situation og de udfordringer og sejre, de hver især har stået overfor gennem deres ungdomsliv med høretab. 

 Ungeuniverset er en platform, hvor andre unge med høretab kan mødes, for at få inspiration, vejledning og hjælp til alle de spørgsmål man har som ung.  

 

Great Minority har bidraget med udvikling og implementering af projektet. - Herunder bidraget med udvikling og facilitering af workshops, SoMe-content og foto- og videomateriale. 

Projektet er blevet til i et samarbejde mellem Decibel, Great Minority, Anders Berenth og Nossell & Co. 

 

Se hjemmesiden her: www.ungmedhøretab.dk  

 

Projektet er støttet af Socialstyrelsen. 

Ved at klikke på "Accepter alle cookies" accepterer du lagring af cookies på din enhed for at forbedre webstedsnavigation, analysere brug af hjemmesiden og hjælpe med vores markedsføringsindsats. Se vores Privatlivspolitik for mere information..